fredag 31 oktober 2014

Gå runt och gå över

Vänster has har som en svampig mjuk svullnad idag. ?? Vätskefyllt. Vad har hon gjort? Men ingen som helst ömhet och hon känns inte varm. Vi testar med att rida i paddocken en stund och hon verkar inte ha några besvär alls. Så vi tar en svängom och dansar ringdans runt ett hinderstöd, springer över kavalettibommar, snirklar oss fram i smala serpentiner mellan bommarna, galopperar i bägge varven (ett par bakut-kickar i vänstervarv igen) och hoppar litet bebishinder. Det går så bra så.

Efteråt tar vi en liten skrittrunda, där hon förvånar mig genom att hitta vägen som ingenting, när vi tar oss fram genom det igenvuxna hygget - där knappt jag själv hittar - trots att vi bara ridit där en gång förut, för ca tre veckor sedan! Hon banar sig fram utan att tveka, med huvudet före in i granruskorna och jag behöver bara åka med. Jag som var beredd på att få backa ut ur granar och försöka igen på andra ställen...
Det är bara en gång som det blir tvärstopp. En vit halvstor sten har fräckheten att ligga precis framför oss och hon stirrar förfärat på den, men efter lite nosande så kliver hon över den och fortsätter. :-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar