måndag 6 oktober 2014

Lugnt och fint

Idag ska vi få sällskap på turen av Korven med matte. Korven står en bit bakom henne i stallgången och Cola, som jag bara bundit i ena sidan, har vänt sig helt om och står och ser Korven djupt in i ögonen hela tiden. Hon är i trans. Hon är så uppslukad av sin kärlek att hon inte ens märker att jag lyfter och kratsar alla fyra hovarna!
Det är kanske så här vi ska göra när hovslagaren kommer? Visserligen ska inte Korven skos då, men han kanske kan tas upp från hagen och fungera som avledare? :-)

Det blir bara en lugn liten tur idag och tanken var att vi skulle titta på kossorna i tryggt sällskap av Korven som inte är ko-rädd, men korna syntes inte till bland allt sly i hagen! Men jag kan i alla fall konstatera att det inte är något som helst problem med att galoppera i kort galopp jämsides med en annan häst. Inte heller att rida i olika tempo, dvs att en galopperar och en travar, eller att vi saktar av till skritt medan Korven och hans matte fortfarande travar framför oss. Inga problem alls. Sååå duktig!


Övertst till vänster - vackre pappa Blue Faranarz, här 19 år. Till höger är Cola! (dvs Farba) Visst syns likheten?! :-)
Nedan är Korven, hennes stora kärlek.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar