tisdag 7 april 2015

Skräckfilm

Det är något hemskt på gång!!! Matte går runt med fladdrande fasor i hagen! Alla hästar flyr i panik när de ser mig och även i grannhagen smittas de av att höra denna uppenbara skräck.
Det är denna påse som jag och Cola hade sådana stora svårigheter att passera häromdagen. Nu skall den avdramatiseras, tänkte jag.
Första pris i modighet går till Chatel, som långt före de andra vågar gå fram och åtminstone nästan nosa på tingesten. Definitivt fegast är Roy, som efter en stunds rejsande i hagen väljer att fly till andra sidan av ligghallen och inte komma tillbaka!

Efter en lång, lång stund, vågar sig då Cola fram och nosa - två gånger - och hennes ansiktsuttryck är obetalbart. Mario nosar sedan lite försiktigt, allra sist av alla. :-D


Om man vill titta i lite större trevligare format, så kan man bara klicka på den lilla youtube-texten nere till höger under filmrutan.

Annars har matte roat sig med att vara uppe i Gråbo och rida på en lånehäst som heter Putte, tillsammans med två vänner. Två nya och mycket långa öron i synfältet blev det. :-)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar