måndag 17 november 2014

Tag plats

Jag råkar vara i stallet samtidigt med andra både i går kväll och i morse och får hjälp med att hålla Cola vid medicineringen! Vilken skillnad och vilken lättnad! Det gick jättesnabbt. En person kan hålla henne och "leka" lite i mungiporna med fingrarna och jag kan i "lugn och ro" koncentrera mig på doseringssprutan utan att hålla henne med den andra handen! :-)
Tänk om jag kan passa in tiderna i kväll och i morgon också!


Cola går först bort och pussar på Korven -som står i sin box - och sedan ställer hon sig hos sin trogne skugga Mario och hänger. Ser ut att undra varför han gick in dit för, istället för att vara kvar ute hos henne?

De är roliga att studera i hagen ibland. Mario fullständigt äger Cola. Lämnar inte hennes sida en sekund. Hon finner sig nådigt. Verkar tycka han är lite väl mycket ibland, men för det mesta drar hon nytta av hans beskydd. :-)
En gång när de står och äter vid foderbordet, de två plus en till, så byter plötsligt Mario plats. Han ställer sig mittemot henne istället för bredvid. Hon står fridfullt kvar och mumsar. Då lyfter han på huvudet och tittar på henne och går sedan hastigt runt foderbordet, vallar in henne och föser henne vänligt men bestämt runt, så hon också byter sida och alltså står ijämte honom igen, på hans nya plats!! Helt otroligt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar