onsdag 25 februari 2015

Längre och längre

Uppehållsväder idag med, kors i taket! Det blir en tur på en och en halv timme idag igen, mycket trav och galopp och tempoväxlingar och fattningar och det ena med det andra. Det går så bra så. Vi rider där långt borta på banvallen, där hon var så spänd sist och tyckte det var otäckt med långtradare och dylikt som skymtade fram mellan träden, när de dundrade fram på landsvägen parallellt med oss.
Idag är det bara en liten aning otäckt och vi rider ytterligare lite längre längs den vägen idag och hon får trava lite där med.
Hon sneglade förstås ängsligt in i den tomma hagen där det inte går några djur för tillfället och kastade även nyfikna blickar mot den hagen där det gick hästar sist. Men vi såg inga idag.
Nästa vecka ska vi rida ännu längre längs den vägen, är det tänkt.


På vägen hem måste ju matte fåna sig med att filma och så igen. Sötnöt. Har nu ägnat stort intresse åt att se hur filmen laddats upp till youtube till 102 %!??
Men lägg märke till att nu är snön borta IGEN! Underbart! Det var bara längs otrafikerade timmervägar som den låg kvar. (Ja, vi var inne på en sådan också idag...)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar